Lagerservice AB Nässjö

Tjänster

Med er verksamhet i fokus

Vi erbjuder kostnadseffektiva och hållbara logistiktjänster som gör skillnad både för miljön, ert företag och era kunder.

Lagerhållning

I vårt nybyggda lager på 32.000 m2 har vi totalt ca 30.000 pallplatser, 10.000 hyllplaster och yta för frilagring. Separata lagerutrymmen finns för lagring av brandfarliga varor.

Orderhantering - Pack & Plock

Nästan alla våra utskick är helt kundanpassade utifrån era önskemål och behov. Vår långa och breda erfarenhet inom logistik gör att vi kan hantera de flesta typer av produkter, oavsett om de är ömtåliga, skrymmande eller kräver annan speciell hantering.

Administration & Projektledning

Vi hjälper dagligen våra kunder med tjänster inom bland annat kundtjänst, specialtransporter, tullhantering, ekonomi- och lagerstyrningstjänster eller projektledning. Med direkt och personlig kontakt hjälper vår engagerade personal dig på bästa sätt.

Frakt och leveranstjänster

Vi är transportörs-oberoende och kan hjälpa er att hitta den mest optimala transportlösningen både utifrån miljökrav, pris och kvalitet. Genom vårt upparbetade kontaktnät av transportörer ser vi alltid till att lösa era transportbehov utifrån kraven vid varje situation.

Returhantering

Ökade försändelsevolymer skapar krav på en effektiv hantering av returnerade produkter. Vi har lång erfarenhet av returhantering, kvalitetskontroller och effektiva inlagringsprocesser.

IT och integrationer

Vi har stor erfarenhet av såväl integrationer som säker drift genom vårt nära samarbete med Extend Commerce AB.
Idag är fungerande integrationer mellan olika affärssystem i logistikflödet en självklarhet.